Përshtypjet

Jeni mësueset më të dashura për fëmijët tanë, ju lumtë për punën dhe dashurinë që ju ofroni fëmijeve.
- Merjem Merjem
Jeni ma të mirat, lum ne që ju kemi. Jeni shembulli më i mirë për familjet tona.
- Sofije Beqiri Shiti
Allahu ju shpërbleft për punën që e bëni.
- Liridona Kurti Sadrijaj
Elhamdulilah që vendi ynë ka mësuese të Kur'anit Famëlartë sikurse janë dy mësueset e dashura të vajzës time, Hfz. Fatime Nitaj, dhe Hfz. Rineta Nitaj, Allahu ju shpërbleftë për qdo shkronjë që ua mësoni fëmijeve. Allahu jua ndriqoft rrugën e diturisë fëmijeve.
- Mirsade Bytyqi
Allahu i shpërbleft të dy mësueset për punen e palodhshme që e bëjn për fëmijet tanë.
- Violeta Gecaj
Një shkollë edukative me plotëkuptimin e fjalës. Respekte dhe përgëzime për punën e udhëheqësisë së Hifdh Kids
- Aishe Emini
Në shumë vende jam munduar të mësoj hifzin, po këtu kam mësuar më së miri. Allahu i shpërbleft mësueset e bekuara për mundin, sabrin e mësimet të cilat na dhurojn. Janë shumë të zgjuara e të shkëlqyshme, Allahu i dashtë.
- Sara Shamolli
Puna juaj e sinqertë po reflekton edhe në diaspor ku fëmijet mësojn permes Zoomit online me mësueset, Hfz. Rineta dhe Fatime Nitaj dy mësuese të shkëlqyshme të dashura të afërta me fëmijet ku nuk është e leht të sakrifikosh me të gjitha mënyrat për tju shërbyer të gjithë atyre që dëshirojn mësimin e Kuranit.
- Myrvete Hoxha Pacarizi
Allahu ju shpërbleft mësuese të nderuara për punen që po e bëni dhe dashurin e kujdesin që ua jepni fëmijev tanë. Fëmijet janë me fat që kanë mësuese të tilla.
- Yllka Sopjani
MashAllah Allahu ju shpërbleft për mundin dhe angazhimin tuaj, si në punë si në disponim si në cdo aspekt femijet janë tejet të kënaqur me të dy mësueset e shkëlqyera, Hfz. Rineta Nitaj, Hfz. Fatime Nitaj
- Hatixhe Krasniqi
Ju lumtë për punen që po bëni, fëmijet janë shumë të kënaqur si për mësime për aktivitete. Allahu ju shpërbleft.
- Salife Krasniqi Jashanica
Allahu ju shpërbleft me të mirat e Tij, për punen që bëni, fëmijet e mi ju duan shumë të dyjave, jeni mësueset më të mira, Allahu ju ruajt.
- Sicela Bajrami
Ju lumtë për punën që bëni. Allahu ju shperbleft, jam shumë e kënaqur sepse fëmijet e mijë kanë pasur mundësi me i mësu shkronjat e Kur'anit së bashku me ju po gjithashtu të njejtën kohë edhe sure përmendësh.
- Safete Hajdini Raifi
Allahu ju shpërbleft me Xhenet për punen e mrekullushme që e bëni për fëmijet tanë të cilët mezi e presin ditën kur kanë kurs me juve të dashura mësuese, jeni shembull më i mirë që duhet të ju ketë lakmi cdo vajzë.
- Sahara Jetta
Allahu ju shpërbleft për punen e madhe që e bën, jeni shembull më i mirë. Jam e kënaqur dhe e privilegjuar që fëmijet e mi janë nën përkujdesjen tuaj për të memorizuar fjalën e Allahut, Allahu ju dashtë e ju ruajtë.
- Zyhraje Morina