namazi

Pergjate ketij vikendi, mesueset e kesaj akademie: 𝐡𝐟𝐳. 𝐅𝐚𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐍𝐢𝐭𝐚𝐣 dhe 𝐡𝐟𝐳. 𝐑𝐢𝐧𝐞𝐭𝐚 𝐍𝐢𝐭𝐚𝐣 organizuan nje sfide per te gjithe nxenesit, sfide kjo e cila ishte per faljen e te gjitha koheve te namazit me kohe.

𝐒𝐟𝐢𝐝𝐚 𝐞 𝐝𝐢𝐭𝐨𝐫𝐞 e 𝐟𝐚𝐥𝐣𝐞𝐬 𝐬𝐞 𝐧𝐚𝐦𝐚𝐳𝐞𝐯𝐞 𝐧𝐠𝐚 𝐦𝐞 𝐭𝐞 𝐯𝐞𝐠𝐣𝐥𝐢𝐭 𝐧𝐱𝐞𝐧𝐞𝐬

Pergjate ketij vikendi, mesueset e kesaj akademie: 𝐡𝐟𝐳. 𝐅𝐚𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐍𝐢𝐭𝐚𝐣 dhe 𝐡𝐟𝐳. 𝐑𝐢𝐧𝐞𝐭𝐚 𝐍𝐢𝐭𝐚𝐣 organizuan nje sfide per te gjithe nxenesit, sfide kjo e cila ishte per faljen e te gjitha koheve te namazit me kohe. Per çdo namaz derguan fotografi te vendit te faljes, te zbukuruar enkas per namazet ditore… Fale Zotit, shume nxenes […]

𝐒𝐟𝐢𝐝𝐚 𝐞 𝐝𝐢𝐭𝐨𝐫𝐞 e 𝐟𝐚𝐥𝐣𝐞𝐬 𝐬𝐞 𝐧𝐚𝐦𝐚𝐳𝐞𝐯𝐞 𝐧𝐠𝐚 𝐦𝐞 𝐭𝐞 𝐯𝐞𝐠𝐣𝐥𝐢𝐭 𝐧𝐱𝐞𝐧𝐞𝐬 Read More »

Një saf i tërë i mbushur me nxënëset e ”Hifdh Kids”-it

Një saf i tërë i mbushur me nxënëset e ”Hifdh Kids”-it

Ramazani – ky mik i agjëruesit, recituesit të Kur’anit, dorëdhënësit, nevojtarit, të moshuarit e fëmijës para se të arrijë në dyert tona, troket në zemrat e secilit musliman duke ia ëmbëlsuar atij veprat në këtë muaj të bekuar… E zemrat e fëmijëve dinë ta shprehin në mënyrën më të bukur, ndonëse nga gëzimi shpërthejnë herë-

Një saf i tërë i mbushur me nxënëset e ”Hifdh Kids”-it Read More »

Traditë përgjatë orarit mësimor të akademisë “Hifdh Kids” është bërë tashmë edhe falja e namazit me xhemat me nxënësit.

Traditë përgjatë orarit mësimor të akademisë “Hifdh Kids” është bërë tashmë edhe falja e namazit me xhemat me nxënësit.

Është kënaqësi e papërshkrueshme kur nxënësit presin radhën se kush do të bëhet imam namazin e radhës! E veçanërisht kur nxënësit sexhde i bëjnë të Madhërishmit në këtë moshë! Një gjeneratë me vlera po rritet në vendin tonë elhamdulilah!…

Traditë përgjatë orarit mësimor të akademisë “Hifdh Kids” është bërë tashmë edhe falja e namazit me xhemat me nxënësit. Read More »