Nje femije duke dhene sadaka

Një vepër bamirësie më ndryshe!

Akademia “Hifdh Kids” në mënyrë që nxënësit të vijojnë mësimin sa më shumë me suksese në mësimin e Kuranit dhe të jenë sa më të përpiktë, mori një vendim për një muaj të plotë… Mësueset çdoherë shpërblejnë nxënësit për arritjet e tyre, por duke mos dashur te kenë ndonjë lëshim të mundshëm ndaj rregullave të […]

Një vepër bamirësie më ndryshe! Read More »