Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids”

Për nder të festës së Fitër Bajramit, dy nga nxënësit e Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids”

Për nder të festës së Fitër Bajramit, dy nga nxënësit e Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids”: Sumeja dhe Sufjan Nimanaj vendosën që të pëgatisin dhurata për shokët dhe shoqet e tyre në këtë Akademi.🎊🎁

Gëzimi shtohet e festa shijohet edhe më shumë kur momentet e bukura e festive i ndanë me shoqërinë e artë me të cilën e kalon një pjesë të konsiderueshme të kohës.

“HIFDH KIDS”- familja e madhe