fiter bajrami

Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids”

Për nder të festës së Fitër Bajramit, dy nga nxënësit e Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids”

Për nder të festës së Fitër Bajramit, dy nga nxënësit e Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids”: Sumeja dhe Sufjan Nimanaj vendosën që të pëgatisin dhurata për shokët dhe shoqet e tyre në këtë Akademi. Gëzimi shtohet e festa shijohet edhe më shumë kur momentet e bukura e festive i ndanë me shoqërinë e artë me […]

Për nder të festës së Fitër Bajramit, dy nga nxënësit e Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids” Read More »

350 FËMIJË FETOJNË FESTËN E FITËR BAJRAMIT

350 FËMIJË FETOJNË FESTËN E FITËR BAJRAMIT

Muhafizet e Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids” Hfz. Rineta Nitaj dhe Hfz. Fatime Nitaj të dielën me datë 23.04.2023 organizuan një festë madhore me 350 fëmijë për nder të Fitër Bajramit! E veçanta e kësaj feste ishte shfaqja e ekspozitës, me ç’rast 50 nxënës kishin piktuaruar ndjenjën që iu dhuron festa e Bajramit! Organizimi ishte

350 FËMIJË FETOJNË FESTËN E FITËR BAJRAMIT Read More »