memorizim

“𝐒𝐚 𝐭ë 𝐧𝐝𝐞𝐫𝐮𝐚𝐫 𝐪ë 𝐣𝐚𝐧ë ata njerëz, gjuha e të cilëve është e lagur me përmendjen e Allahut…!

“𝐒𝐚 𝐭ë 𝐧𝐝𝐞𝐫𝐮𝐚𝐫 𝐪ë 𝐣𝐚𝐧ë ata njerëz, gjuha e të cilëve është e lagur me përmendjen e Allahut…!

𝐒𝐚 𝐭𝐞̈ 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐞𝐥𝐢𝐠𝐣𝐮𝐚𝐫 janë ata njerëz, duart e të cilëve jane te parfumosura me aromen e mbajtjes fort Librit te Allahut…! 𝐒𝐚 𝐦𝐞 𝐟𝐚𝐭 janë ata njerëz, syri i të cilëve ngopet çdo ditë me Nurin e Fjalës së Allahut…! 𝐀𝐥𝐥𝐚𝐡𝐮 𝐧𝐚 𝐛𝐞̈𝐟𝐭𝐞̈ 𝐩𝐫𝐞𝐣 𝐄𝐥𝐡𝐮𝐥- 𝐊𝐮𝐫’𝐚𝐧𝐢𝐭!

“𝐒𝐚 𝐭ë 𝐧𝐝𝐞𝐫𝐮𝐚𝐫 𝐪ë 𝐣𝐚𝐧ë ata njerëz, gjuha e të cilëve është e lagur me përmendjen e Allahut…! Read More »

CEREMONIA E PËRFUNDIMIT TË XHUZIT AMME NGA NXËNËSET: TUANA HASANAJ & ESMA KOPRANI

CEREMONIA E PËRFUNDIMIT TË XHUZIT AMME NGA NXËNËSET: TUANA HASANAJ & ESMA KOPRANI

Dy gëzime në një ditë, nga e njëjta familje! Falë Zotit xh.sh në prag të muajit të Ramazanit, arritën që edhe dy nxënëse të përfundojnë mësimin përmendësh të xhuzit Amme, me ç’rast muhafizet e kësaj Akademie të Kur’anit: hfz. Rineta Nitaj dhe hfz. Fatime Nitaj organizuan një ceremoni për këtë, ku pjesëmarrës ishin 50 nxënës

CEREMONIA E PËRFUNDIMIT TË XHUZIT AMME NGA NXËNËSET: TUANA HASANAJ & ESMA KOPRANI Read More »

Ceremonia e përfundimit të xhuzit Amme nga nxënësja Esma Koprani

Ceremonia e përfundimit të xhuzit Amme nga nxënësja Esma Koprani

Sot, falë Zotit xh.sh nxënësja ESMA KOPRANI përfundoi xhuzin AMME, me ç’rast muhafizet e kësaj akademie të Kur’anit: hfz. Rineta dhe hfz. Fatime Nitaj organizuan një ceremoni për të, ku pjesëmarrës ishin 50 nxënës si dhe familjarë të nxënëses në fjalë. Ceremonia u hap me fjalë përshëndetëse nga mësueset e kësaj akademie, më pas u

Ceremonia e përfundimit të xhuzit Amme nga nxënësja Esma Koprani Read More »

Ceremonia e përfundimit të xhuzit Amme nga nxënësi Muxhahid Ademi

Ceremonia e përfundimit të xhuzit Amme nga nxënësi Muxhahid Ademi

Nxënësi Muxhahid Ademi falë Zotit xh.sh arriti të përfundojë memorizimin e xhuzit AMME. Me ç’rast u organizua ceremoni festive nga muhafizet e kësaj Akademie hfz. Rineta Nitaj dhe hfz. Fatime Nitaj. Pjesëmarrës ishin 43 nxënës dhe e ftuar nderi ishte përfaqësuesja e DG-së, Dr. Florentina Tërmkolli, me ç’rast iu drejtua me një fjalë rasti nxënësve

Ceremonia e përfundimit të xhuzit Amme nga nxënësi Muxhahid Ademi Read More »