𝐉𝐨 𝐭𝐡𝐣𝐞𝐬𝐡𝐭𝐞̈ 𝐬𝐡𝐞𝐪𝐞𝐫𝐤𝐚…!

Një nga inkurajimet e nxënësve të Akademise “HIFDH KIDS”, nga mësueset 𝐇𝐟𝐳.𝐑𝐢𝐧𝐞𝐭𝐚 𝐍𝐢𝐭𝐚𝐣 dhe 𝐇𝐟𝐳.𝐅𝐚𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐍𝐢𝐭𝐚𝐣 është edhe shpërblimi për çdo ajet të mësuar.

Numri i sheqerkave në duart e tyre simbolizon numrin e ajeteve të mësuara brenda një ore mësimore…!

Sa herë që nxënësit hynë në rradhë për thënien e një ajeti të ri para mësueseve, ata shpërblehen me nga një sheqerkë…!

Një dhuratë e thjeshtë për ta, e dhuruar sinqerisht dhe me shumë dashuri, është thjeshtë një motivim dhe nxitje për të ecur tutje…!

Në fund të orës, secili nga ta numëron sa nga sheqerkat ka marrë nga mësueset dhe zgjedhet “𝐧𝐱𝐞̈𝐧𝐞̈𝐬 𝐢 𝐝𝐚𝐥𝐥𝐮𝐚𝐫 𝐢 𝐝𝐢𝐭𝐞̈𝐬”.

Në mesin e nxënësve të dalluar rë ditës sot ishin:

🥇Azra Gajtani dhe

🥇Esma Koprani

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *