350 FËMIJË FETOJNË FESTËN E FITËR BAJRAMIT

Muhafizet e Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids” Hfz. Rineta Nitaj dhe Hfz. Fatime Nitaj të dielën me datë 23.04.2023 organizuan një festë madhore me 350 fëmijë për nder të Fitër Bajramit!

E veçanta e kësaj feste ishte shfaqja e ekspozitës, me ç’rast 50 nxënës kishin piktuaruar ndjenjën që iu dhuron festa e Bajramit!

Organizimi ishte i pasuruar edhe me pikat si: recitim Kur’ani, ilahi, recitime te përbashkëta me të gjithë nxënësit…

Në fund iu dhurua të gjithëve nga një dhuratë!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *