dita e xhuma

Të lodhur pas një dite të angazhuar, këta fëmijë nuk përtojnë të shtojnë edhe ca hapa të tjerë për t’iu bashkangjitur gumëzhimës së Hifzit, mu si bletat punëtore…. Po punojnë fort dhe po e ndërtojnë që tani peronalitetin që Kur’ani na mëson, e po përpiqen t’a praktikojnë atë që Ai na urdhëron!

XhumaTëBegatë

Të lodhur pas një dite të angazhuar, këta fëmijë nuk përtojnë të shtojnë edhe ca hapa të tjerë për t’iu bashkangjitur gumëzhimës së Hifzit, mu si bletat punëtore…. Po punojnë fort dhe po e ndërtojnë që tani peronalitetin që Kur’ani na mëson, e po përpiqen t’a praktikojnë atë që Ai na urdhëron!

Nxenesit duke lexuar Kuran

Ju fëmijë të artë!

E ardhmja e ndritshme e vendit tonë! Përderisa Kuranin në duar ta bartni, fjalën e Allahut në kokë ta ruani, e praktikën e asaj që mësoni ta veproni… Të jeni të bindur se kënaqësinë e Allahut do ta meritoni!