SHËTITJA VERORE ME NXËNËSIT E “HIFDH KIDS”-IT

SHËTITJA VERORE ME NXËNËSIT E “HIFDH KIDS”-IT

Me rastin e përfundimit të shkollës verore, ditën e shtunë më 13/08/2022 u organizua edhe shëtitja verore me një grup nxënësish të “Hifdh Kids”-it ne Grykën e Rugovës dhe Bogë. Nxënësit patën mundësinë që përmes kësaj shëtitje të shohin nga afër mrekullitë që Allahu xh.sh krijoi në sipërfaqen e tokës, begati këto që na relaksuan […]

SHËTITJA VERORE ME NXËNËSIT E “HIFDH KIDS”-IT Read More »