Masjidil Haram Mekkah (Kaabah).

Fale Zotit, muhafizet e kesaj Akademie: Hfz. Rineta Nitaj dhe Hfz. Fatime Nitaj gjenden ne Qaben e bekuar.

Duke mos dashur te harrojne asnjerin nga nxenesit ne dua, ato vendosen qe ne nje gote t’i shenojne emrat e te gjithe nxenesve duke i permendur ne duate e tyre para Qabes se bekuar.

Endrra e tyre eshte qe hafizet e rinj te shtohen, e te punojne deri ne frymen e tyre te fundit ne sherbim te fjales se Allahut per te ndihmuar ne rrugetimin e formimit te nje modeli e shoqerie islame ne Kosve e me gjere…!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *