Të nderuar ndjekës të Akademisë së Kur’anit “HIFDH KIDS”!

Këtu mund të gjeni intervistën e dy mësueseve të kësaj Akademie: Hfz. Rineta Nitaj dhe Hfz. Fatime Nitaj për revistën kulturore- edukative “Familja” rreth mbarëvajtjes, sfidave dhe rrugëtimit të tyre drejt përmbushjes së ëndrrës së tyre për të kontribuar tek fryti i shoqërisë në mësimin e Fjalës së Allahut xh.sh- Kur’anit Famëlartë!

Faleminderit stafit të kësaj reviste për ftesën, që përmes dritares së saj përcjell vlerat e shoqërisë sonë islame, imazhe këto që do të jenë shembuj për vendet e tjera.

Revista_Familja

Për të shfletuar dhe lexuar revistën online, klikoni tek linku i mëposhtëm:

https://issuu.com/revis…/docs/revista_familja_shtator_2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *