Edhe nje sukses i radhes….

Nxeneset: Ermedina Gajtani dhe Azra Gajtani sot arriten te perfundojne me sukses memorizimin e sures jasin.

Lusim Allahun xh.sh qe shume suksesi i tyre i radhes te jete Kurani i ngulitur ne kokat dhe zemrat e tyre!

Nxeneset: Ermedina Gajtani dhe Azra Gajtani sot arriten te perfundojne me sukses memorizimin e sures jasin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *