ramazani

“170 nxënës të Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids” bëjnë iftar së bashku”

170 nxënës të Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids” bëjnë iftar së bashku

Falënderimi i takon Allahut për çdo begati! Sa kënaqësi të shohësh fëmijë të tillë të artë, të përjetosh emocionin e agjërimit edhe të më të vegjëlve, të dëgjosh ajete kur’anore e fjalë madhore nga fëmijë kaq të vegjël por të veçantë…., emocione të papërshkruara u përjetuan sot nga 170 nxënës të kësaj Akademie…! Më e

170 nxënës të Akademisë së Kur’anit “Hifdh Kids” bëjnë iftar së bashku Read More »

Gjatë muajit të bekuar Ramazan, përherë, orët mësimore të Kur’anit me kategoritë e ndryshme të nxënësve pasurohen me shtrimin e iftareve në klasa së bashku.

IFTARET DHE TERAVITË E ZAKONSHME NË AKADEMINË “HIFDH KIDS”

Gjatë muajit të bekuar Ramazan, përherë, orët mësimore të Kur’anit me kategoritë e ndryshme të nxënësve pasurohen me shtrimin e iftareve në klasa së bashku. E veçanta e orëve në këtë muaj është se mësueset vazhdojnë bashkë me nxënës në teravi me bus dhe gjatë gjithë rrugës mbretëron atmosferë e bukur islame, me ilahi, salavate

IFTARET DHE TERAVITË E ZAKONSHME NË AKADEMINË “HIFDH KIDS” Read More »

150 nxënës të “Hifdh Kids”-it mirëpresin me manifestim muajin e bekuar-Ramazan!

150 nxënës të “Hifdh Kids”-it mirëpresin me manifestim muajin e bekuar-Ramazan!

“ Mirë se vjen Ramazan” ishte organizimi në prag të muajit të shenjtë të Ramazanit nga muhafizet e kësaj akademie hfz. Rineta Nitaj dhe hfz. Fatime Nitaj. Në këtë program morën pjesë rreth 150 nxënës nga Kosova me rrethinë përfshirë nxënës që prezentojnë mësimin fizik dhe disa nga nxënësit që vijojnë mësimin në mënyrë online.

150 nxënës të “Hifdh Kids”-it mirëpresin me manifestim muajin e bekuar-Ramazan! Read More »