Sot nxënësja Arjeta Jashari përfundoi me sukses memorizimin e sures jasin!

Karavanit të memorizimit të Kuranit po i shtohen dita-ditës fëmijë të artë!

Sot nxënësja Arjeta Jashari përfundoi me sukses memorizimin e sures jasin! Të tillët nxënës janë e ardhmja e ndritshme e vendit tonë!… Janë ata që po e përballojnë të nxehtin e madh, duke u freskuar me përmendjen e fjalës së Allahut-Kuranin! Janë ata që edhe pse kanë ende fizikun e tyre të vogël, po bartin …

Karavanit të memorizimit të Kuranit po i shtohen dita-ditës fëmijë të artë! Read More »

Nxeneset: Ermedina Gajtani dhe Azra Gajtani sot arriten te perfundojne me sukses memorizimin e sures jasin.

Edhe nje sukses i radhes….

Nxeneset: Ermedina Gajtani dhe Azra Gajtani sot arriten te perfundojne me sukses memorizimin e sures jasin. Lusim Allahun xh.sh qe shume suksesi i tyre i radhes te jete Kurani i ngulitur ne kokat dhe zemrat e tyre!

Nxenesit duke lexuar Kuran

Ju fëmijë të artë!

E ardhmja e ndritshme e vendit tonë! Përderisa Kuranin në duar ta bartni, fjalën e Allahut në kokë ta ruani, e praktikën e asaj që mësoni ta veproni… Të jeni të bindur se kënaqësinë e Allahut do ta meritoni!